Verkoopvoorwaarden:
 

Grenenstunter.nl   /    Bedopmaat.nl    /    Hotelmatrassen.nl    /    Berg-boxspring.nl

 • Na bestelling ontvangt u binnen enkele dagen van ons een e-mail met daarin een bevestiging van de door u opgegeven bestelling. U kunt de bestelling eventueel nog wijzigen, hoe dat moet staat aangegeven in de e-mail van ons.
 • Alle meubelen worden gemaakt van massief onbewerkt grenen en vurenhout, voornamelijk uit Scandinavië. Achterwanden en ladebodems worden gemaakt van triplex, de rest van de producten is gemaakt van 100% massief hout.
 • De prijzen zijn gebaseerd op afhaalprijzen (af magazijn Tilburg). Bezorgen is mogelijk tegen een toeslag van € 40 per adres, ongeacht het aantal artikelen
  Alle artikelen worden speciaal voor u, in opdracht van u, gemaakt. Wij hanteren daarom een levertijd van 2 tot 4 weken, rond vakantieperiodes iets langer.
  Annulering is alleen mogelijk bij genoemde standaardmaten 90x200cm / 140x200cm / 160x200cm. Bij speciale maten wordt een annuleringstarief van 50% tot 75% in rekening gebracht, afhankelijk van het product.
  Alle producten worden speciaal voor u in opdracht gemaakt en samengesteld. Bij annulering zijn wij gedwongen kosten in rekening te brengen: voor standaardmaten (zie hierboven) en standaardproducten is dat 25% van het bedrag, voor afwijkende maten geldt een tarief van 75%. U dient zelf voor retournering zorg te dragen wanneer u bestelde artikelen niet wenst.
 • Indien wij bij u spullen op moeten halen, geldt hiervoor een tarief van € 0,38 per kilometer afstand vanaf Tilburg (€ 0,19 per gereden km)
 • Alle meubelen worden onverpakt en in bouwpakket geleverd.
 • Hout is een natuurproduct; kleurafwijkingen, noestjes, droogscheurtjes, etc. kunnen voorkomen en geeft de charme aan het hout.
  Door de massaproductie kunnen wij de prijzen zeer laag houden. Het kan voorkomen dat er wel eens een stukje niet goed geschaafd of geschuurd is, maar normaal gesproken is het hout na ontvetten en stofvrij maken direct te behandelen.
 • Voor het monteren is een (accu-)schroefmachine aanbevolen, waar nodig zijn gaatjes voorgeboord.
   
 • Op alle meubelen geven wij onbeperkt garantie op constructie. (af magazijn) Indien u de meubelen op de voorgeschreven manier behandelt* ook tegen kromtrekken, inscheuren e.d.. Garantie houdt in: een nieuw onderdeel voor een defect onderdeel en in geen geval geld terug.
 • *Behandeling: minimaal 2x rondom behandeld met beschermend product; 3x wordt aanbevolen voor tafelbladen. Kan zowel met verf, lak, was, beschermende beits, olie als colourwax behandeld worden.
 • Deze site is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter voorkomen dat er fouten gemaakt zijn. Indien u iets besteld en het mocht blijken dat wij een fout in de prijslijst of de maatvoering gemaakt hebben, dan geven wij u de wijziging door. U kunt met deze wijziging akkoord gaan of de opdracht gratis annuleren. Bepalend is wat het op het antwoord van uw e-mail komt te staan.
 • ALLE PRIJZEN EN MATEN ONDER VOORBEHOUD
 • FOTO'S KUNNEN IETS AFWIJKEN VAN HET GELEVERDE PRODUCT
 • Servicetelefoon: bij vragen, bel ons! Dagelijks van 9-23 uur bereikbaar, 7 dagen per week: 06-12133400

BEDOPMAAT.NL IS EEN ONDERDEEL VAN:

Hotelmatrassen.nl / Blankhoutenwereld Tilburg / grenenstunter.nl
Bisschop Zwijsenstraat 41, 5038VA Tilburg 
Telefoon: 013-5437162 / kvk 18033579, ingeschreven sinds 4 december 1990 / BTW-nummer: 194572328B-01